29 september, 2024

De intocht van Sinterklaas en al zijn Pieten is ieder jaar een groot succes. En ook dit jaar heeft de Sint besloten weer door onze mooie grachten te varen, ons mooie gemeentehuis aan te doen om alle kindjes te begroeten en te genieten van alle optredens. Om vervolgens ook nog eens met zijn koets door de straten van Maarssen te rijden. Staan jullie er dit jaar ook weer om hem hard toe te juichen en te verwelkomen? 

Wij als organisatie zijn al heel druk bezig met de voorbereidingen. De Sint komt immers niet zomaar langs….. daar zit veel tijd en energie in van een groep vrijwilligers. En ieder jaar lukt het met deze mooie groep vrijwilligers om een geweldige intocht neer te zetten. Helaas bleek in 2023 dat we alles voor elkaar  hadden behalve het weer…… wat een natte intocht hadden we. Hopen dat het dit jaar beter gaat!

Mocht u de intocht nu een warm hart toedragen? Financiële ondersteuning in alle vormen is van harte welkom! Ook wij als stichting merken dat de kosten enorm oplopen. Gelukkig kunnen we al rekenen op heel veel ondersteuning van bedrijven en particulieren. Maar om de begroting rond te krijgen is extra ondersteuning ontzettend welkom!

Programma (tijden onder voorbehoud!):
– Sinterklaas boot vaart om 12.30u via de Termeerbrug door de Langegracht en Herengracht naar
Goudestein.
– 13.00u aankomst Goudestein met aansluitend ontvangst door de burgemeester
– 14.00u start rijtoer via Pieter de Hooghplein, Plesmanpromenade, Nassaustraat, Kaatsbaan en
eindigt op het Harmonieplein om ongeveer 15.00u